EXAM. PSYKOTERAPEUT MPF    STRESS COACH    CAND.MERC
KØBENHAVN/ØSTERBRO

KØBENHAVN/ØSTERBRO

EXAM. PSYKOTERAPEUT MPF    STRESS COACH    CAND.MERC

Parterapi

”En anden kan ikke give dig tilbage – det er kun dig, der kan give dig selv tilbage”

 

 

 

“At lytte kærligt handler om at give den anden tilbage til sig selv”

 

Parterapi er for jer, der oplever udfordringer i parforholdet, som I behøver hjælp udefra til at løse. Det er en proces henimod klarhed og frihed til at vælge den forandring du/I ønsker fremover

I behøver ikke på forhånd være enige om hvad formålet er med parterapien for at drage nytte af forløbet. Eks, om I skal arbejde på jeres parforhold for at blive sammen, eller, om I skal skilles. Parterapien kan nemlig hjælpe jer med at finde et svar på, om I vil blive sammen eller gå fra hinanden på en sund og afklaret måde.

Udfordringer og konflikter styres ofte af dybere følelser, hvilke vi ikke altid er klar over. Disse følelser kan være styrende for de mønstre vi kommer til at sidde fast i som par. Gennem terapien støtter jeg jer derfor i at blive mere bevidste om, hvilke mønstre der fastlåser jer som par, og som er uhensigtsmæssige for jeres parforhold.

Målet er sammen med jer at skabe en mere tryg relation, hvor I bliver bedre i stand til at kommunikere med hinanden samt forstå og rumme hinandens forskelligheder.

Hvad kommer I med og har brug for støtte til

Grundene kan være mange til at gå i parterapi men formålet er ofte at opnå mere tryghed i relationen, så I bliver i stand til at realisere den forandring I ønsker fremover

De fleste der begynder i parterapi har allerede forsøgt at klare deres udfordringer selv. Og det kan være svært, da vi alle har adfærdsmønstre, som vi lever med og efter og som vi ubevidst gentager. Det er de mønstre der gør, at vi kan føle, at vi står i de samme situationer og problemer igen og igen med os selv og som par. Og disse mønstre er svære selv at få øje på. Parterapi hos mig kan derfor hjælpe jer til at få øje på disse mønstre og til at blive mere bevidste om, hvordan du/I bedst lever med dem.

Udfordringerne kan være mange. Men nogle af de mest typiske som er årsag til at søge hjælp er når:

 

  • Det er svært at tale sammen og kommunikationen ofte bliver fastlåst eller udvikler sig til skænderier
  • Gnisten mangler og I oplever ensomhed
  • I gennemgår en krise som fx dødsfald i familien, sygdom eller utroskab
  • De negative følelser fylder mere end de positive følelser imellem jer
  • En af jer eller begge vil skilles

Hvad kan I forvente af et parterapiforløb hos mig

Jeg ser det som min opgave at skabe retning mod den forandring I ønsker

Et parterapiforløb hos mig starter med en afklarende samtale, hvor vi blandt andet finder ud af om kemien mellem os passer og om kontakten føles rigtig og tryg for jer. Først derefter laver vi en aftale og går i gang med den egentlige terapi.

For at vi kan finde frem til dybden af jeres relation er det vigtigt, at I har lyst til at åbne op, vise hvem I er og jeres sårbarhed. Derfor vægter jeg det meget højt at give jer hver især oplevelsen af at blive set, mødt og lyttet til på en nænsom, hjertelig og respektfuld måde, så I oplever at være i et trygt og tillidsfuldt rum.

Jeg har erfaring med at gøre svære samtaler konstruktive samt at dele mine iagttagelser. Jeg vægter derfor helt fra starten af at mindske misforståelser, afstand og konflikter imellem jer og støtter jer i at tale mere konstruktivt sammen og forstå hvad den anden har på hjerte.

Lidt længere hen i forløbet vil vi fokusere på at skabe nye og mere positive mønstre imellem jer, så der skabes grundlag for en mere tryg relation imellem jer, hvor I bliver bedre i stand til at kommunikere med hinanden samt forstå og rumme hinandens forskelligheder.

Antallet af sessioner afhænger af omfanget af de problemstillinger I har i jeres parforhold, den individuelle ballast I har med jer, og jeres måde at arbejde på. 

Kontakt mig

"En anden kan ikke give dig tilbage - det er kun dig der kan give dig selv tilbage"

 

 

 

Adresse

JEG PRAKTISERER IKKE LÆNGERE

 

Åbningstid

JEG PRAKTISERER IKKE LÆNGERE