EXAM. PSYKOTERAPEUT MPF    STRESS COACH    CAND.MERC
KØBENHAVN/ØSTERBRO

KØBENHAVN/ØSTERBRO

EXAM. PSYKOTERAPEUT MPF    STRESS COACH    CAND.MERC

Adoptionsrådgivning

”Igennem andres empatiske spejling, omsorg og anerkendelse får vi trygheden til at mærke os selv

Støtte og rådgivning indenfor adoption og forældre-barn kontakt skaber indsigt i og forståelse for egne og barnets følelser, adfærd og reaktioner

Symptomerne hos et barn med tidlig følelsesmæssig frustration kan være udfordrende for et nybagt forældrepar at navigere i. Her kan jeg støtte og rådgive ift. samspillet og den følelsesmæssige afstemning mellem jer som forældre og jeres barn. Sammen ser vi på livsvigtige temaer som nervesystem, tilknytning og kontakt. Vi ser både på hvad jeres barn har med sig af oplevelser og erfaringer for at forstå nuværende følelser, adfærd og reaktioner i kontakten med jer. Og vi ser på, hvordan det har indvirkning på kontakten til jer selv, hinanden og jeres barn.

Vi taler om konkrete situationer, som I oplever i hverdagen og ser på vaner og mønstre, så I kan finde måder, hvorpå I kan møde jeres barn bedst muligt ift. det som jeres barn er parat til og har behov for på et følelses- og tilknytningsmæssigt plan. Alt sammen med det formål at styrke jeres barns selvregulering, så der opnås en grundlæggende følelse af tryghed, som han/hun kan udvikle sig videre ud fra.

På samme vis kan jeg støtte og møde dig som adopteret ift. at se nærmere på det du har af erfaringer med tilknytning og kontakt samt evt. svigt og traumer, der kan have betydning for dit liv i dag som voksen. Det kan være du har behov for at se nærmere på betydningen af at være adopteret og at vende oplevelser, tanker eller følelser, som affødes heraf. Det kan også være du har behov for at få udforsket, hvem du er og hvor du gerne vil hen. 

Antallet af sessioner afhænger af årsagen til henvendelsen og omfanget af de problemstillinger I eller du kommer med.

Kontakt mig

"En anden kan ikke give dig tilbage - det er kun dig der kan give dig selv tilbage"

 

 

 

Adresse

JEG PRAKTISERER IKKE LÆNGERE

 

Åbningstid

JEG PRAKTISERER IKKE LÆNGERE