Om mig

TERAPI & PERSONLIG UDVIKLING

v/Bitten Schiedel

Cand.Merc. / Psykoterapeut MPF

HVEM ER JEG...

 

Mit navn er Bitten Schiedel. Jeg er født i 1969, er mor til to livlige teenagedrenge og gift med manden i mit liv siden 1994. Som person er jeg oprigtigt nysgerrig på mennesker og relationer og nøgleord for mig er rummelighed, respekt og hjertelighed. Min fritid bruger jeg på venner og familie, synge i gospelkor og rejse til fremmede kulturer som byder på liv og inspiration.

 

 

Min faglige balast blev lagt da jeg i 1995 kandiderede fra CBS (Copenhagen Business School) med en Cand.Merc i HR og organisationsudvikling. I de næste 15 år udlevede jeg en karriere på direktionsniveau med fokus på personaleudvikling. Men jeg var ikke glad - jeg hvilede ikke i mig selv og var fanget i en verden som jeg godt nok præsterede i, men som dybest set ikke kunne relatere mig til. Jeg savnede mening. Og jeg savnede tid til at fordybe mig i og at forstå de mennesker som jeg var med til at skulle udvikle.

 

I 2010 traf jeg mit livsvalg idet jeg kvittede karrieren på de bonede gulve og brugte 4 år på at uddanne mig til psykoterapeut fra Københavns Gestaltinstitut (www.kgicph.dk). Siden 2013 har jeg praktiseret terapi i egen virksomhed, hvor jeg har arbejdet med terapi i alle afskygninger. Herudover beskæftiger jeg mig som som frivllig terapeut i foreningen TUBA (www.tuba.dk), hvor jeg hjælper unge mennesker med at genfinde tabt selvværd som følge af en opvækst i alkoholiserede familier.

 

 

 

Terapi&Udvikling v/Bitten Schiedel I bitten.schiedel@terapi-og-udvikling.dk I +45 29272411 I Nærum Gadekær 17, 2850 Nærum I CVR 32925103